JSPV-SUECA, demana la independència del Consell de la Joventut i una rectificació pública del President.

21 Novembre 2009 at 17:07 Deixa un comentari

JSPV-SUECA_MARENY_PERELLÓ

Els Joves Socialistes de Sueca volem destacar la necessitat que es garanteixi la independència del Consell de la Joventut de Sueca, que aquest sigui un òrgan de representació juvenil allunyat de tota instrumentalització política i partidista, ja que ha de representar la pluralitat de les diferents associacions que hi participen i no les aspiracions de cap partit polític.

Segons entenem, des del consell s’ha d’impulsar l’associacionisme juvenil en l’àmbit local, així com la participació social; eliminant les barreres per aconseguir que els joves accedeixin a aquest òrgan, a més de blindar la seva autonomia i capacitat de AUTOGESTIÓ. Hem de reconèixer que la Junta Executiva i els tècnics que hi treballen, mai han traslladat a aquesta Agrupació de Joves que això no fos així, més aviat tot el contrari, hem estat testimonis de converses i plantejaments MOLT allunyats de qualsevol posició partidista.

Malauradament, no podem dir el mateix del president del Consell, Serafín Gil Hermano. Durant la seva gestió ha donat mostres d’un ús sectari i partidista del Consell, traient amb aquest, un rendiment polític, per esmentar alguna de les postres de que parlem:

L’any passat per aquestes dates i per iniciativa del President, el Consell va portar a terme una Campanya de recollida de joguines per als més necessitats. Aquesta Campanya va ser posteriorment venuda a la pàgina web del PP en aquests termes:
“Noves Generacions del PP finalitza la campanya de lliurament de joguines a les famílies més necessitades. L’acte de lliurament d’aquestes joguines es va realitzar a la seu del PP de Sueca i van assistir, el President de Noves Generacions del PP, Serafín Gil, el portaveu del PP, Carlos Ramírez, la Secretaria de l’Institut Valencià de la Joventut, Belén Hoyo, i el senador del PP, José M ª Chiquillo “. Un acte que qualificaríem de pamfletàri o “PER LA FOTO”.

Actitud que torna a mostrar en la seva última actuació pública el 5 de novembre en el Ple de Sueca, que novament en el seu afany de lluïment personal, el President del Consell de la Joventut i al seu torn de les Noves Generacions del Partit Popular a Sueca ( com ell va recalcar en la seva intervenció); intentar treure un rendiment polític a la consecució del projecte pel qual es comence a expedir Carnets Joves i d´ Alberguista a través del Punt d’Informació Juvenil del Municipi, pel qual, perquè no mencionar-ho, la Regidora de Joventut Raquel Tamarit també s’ha preocupat juntament amb els/les Tècnics/ques i el mateix president.

El que recriminem de la seva actuació, no és ni molt menys que el President del Consell de la Joventut vagi al Ple i faci que se li escolte com a representant d’aquest òrgan, sinó que ho faci per batallar-se en nom del Consell i de NNGG-PP SUECA, per que s’hagi establert contacte per realitzar un conveni pel qual es comencin a expedir ja aquests carnets, buscant apropiar-se del mèrit, que és de moltes persones. Entenem que la seva responsabilitat és defensar l’òrgan que representa els joves en el municipi de Sueca i no sortir com a comparsa del seu partit per treure un rèdit electoral a una acció, que la porte qui la porte endavant suposa un benefici per a TOTS ELS JOVES, i per això, els membres del Consell han d’estar satisfets.

Però, “el nostre President”, no es va quedar aquí, mogut per la calor de la batalla, en què se li va advertir que estava fent un ús partidista del Consell, va aprofitar per injuriar a l´Agrupació de JSPV-SUECA, afirmant que “… per l’únic que han vingut al Consell és per demanar diners per a una festa de Socialistes … “entre altres perles.

Els JSPV-SUECA aprofitem la present per DESMENTIR rotundament aquestes manifestacions, ja que MAI S’HAN DEMANAT DINERS AL CONSELL PER ACTES DE JSPV. Aclarim que els Actes de JSPV-Sueca – Mareny – Perelló o les festes que hem celebrat, han estat subvencionades íntegrament amb aportacions de la nostra Agrupació PSPV-SUECA i de particulars, i que han estat festes OBERTES a les quals han assistit joves i no – tan-joves del nostre municipi, no-adscrits a cap posició política. Requerim al President de Noves Generacions PP Sueca i del Consell de Joventut Sueca que faça una RECTIFICACIÓ PÚBLICA, en el Ple Municipal de desembre i desmentesca en el mateix, els fets dels que ens acusa.

Aprofitem també, per identificar en el seu procedir, una vegada més, l’aprofitament que fa del Consell de la Joventut com a “arma llancívola” política, jugant amb les “capacitats” que li atorguen els seus diferents càrrecs orgànics i li demanem que reconsidere la seva actitud a l’espera que en una propera Assemblea del Consell de la Joventut de Sueca arribem a una entesa en els mètodes i objectius, i puguem fer la nostra tasca comuna de suport a la joventut.

Caldrà recordar-li al President, que el Consell de la Joventut és un organisme autònom al govern municipal i a l’autonòmic, i que són diferents joves i associacions juvenils els que el conformen; Juniors de diferents parròquies, agrupacions de Joves Artistes, agrupacions de caràcter polític entre ells també NNGG-PP però que el fet d’ostentar dos càrrecs li suposa un esforç “extra” que consistirà a saber separar les dues responsabilitats.

JUNTA EXECUTIVA LOCAL JSPV-SUECA-ARENY-PERELLO.
Secretaria General.
Secretari d’Organització

Anuncis

Entry filed under: 1, CONTRA PP, MARENY DE BARRAQUETES, POLITICA, PSOE. Tags: , , , , , , , , , , .

FESTA JOVE AL MARENY DE BARRAQUETES GREU PECAT DE LES JOVENTUTS VELLES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Novembre 2009
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« ag.   febr. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Entrades recents

Blog Stats

  • 1.715 hits

Flickr Photos


%d bloggers like this: